Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

(19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) Δαφνη Πατρων - ΑΕ Αροης 3-3: Αργησε να ξυπνησει..και το πληρωσε!

 Στο πρωτο παιχνιδι για τον 3ο και τελευταιο γυρο του φετινου πρωταθληματος η Δαφνη υποδεχοταν την ΑΕ Αροης,σε ενα βροχερο απογευμα.Παρ'ολα αυτα,ο καιρος δεν πτοησε παιχτες και φιλαθλους καθως χορτασαν απο γκολ,με το τελικο σκορ να διαμορφωνεται στο 3-3..
 Η Δαφνη παραταχθηκε στο γηπεδο των Ζαρουχλείκων με το καθιερωμενο 4-2-3-1,με πιο σοβαρη απωλεια αυτη του Αποστολοπουλου απο το αριστερο ακρο της αμυνας.Αν και με την αυτοπεποιθηση στα υψη,οι παιχτες της Δαφνης μπηκαν αρκετα νωθρα στα πρωτα λεπτα του αγωνα,χανοντας την μαχη του κεντρου και αφηνοντας στην Αροη χωρους.Διχως να απειλει με καποια κλασσικη φαση η Αροη ηλεγχε τον ρυθμο του ματς στο πρωτο 10λεπτο,σημειο στο οποιο η Δαφνη αρχισε να ανεβαζει στροφες.Κρατησε μπαλα και προσπαθουσε να εκμεταλλευτει τον γρηγορο Μανωλιδη με καθετες μπαλιες στον κενο χωρο.Ομως,οπως συμβαινει τωρα τελευταια στους αγωνες,η Δαφνη βρεθηκε πολυ γρηγορα πισω στο σκορ.Επειτα απο ωραια κινηση του επιθετικου της Αορης,ο ιδιος μπηκε μεσα στην περιοχη και ανατραπηκε απο τον επερχομενο Φιλιππακοπουλο με την διαιτητρια να δειχνει το πεναλτυ.Ετσι,το σκορ εγινε 0-1 με την Δαφνη να φαινεται σαφως βραχυκυκλωμενη! Παρ'ολα αυτα,αρχισε να πιεζει και να δημιουργει φασεις με κυριοτερες αυτες των Χριστοφορατου και Μανωλιδη,οπου τα σουτ τους κατεληξαν στην αγκαλια του γκολκιπερ της Αροης.Παναγιωτοπουλος και Αναστασοπουλος εκαναν καλα την δουλεια τους στα ακρα της αμυνας,διχως να αφηνουν χωρους στην Αροη,η οποια απειλουσε με στημενες φασεις και κορνερ.Ετσι,σε ενα απο αυτα και επειτα απο ολιγωρια μεσα στην περιοχη,κανεις δεν σηκωθηκε για την κεφαλια με αποτελεσμα ο προωθημενος για την φαση αμυντικος της Αροης να πιασει την κεφαλια,η οποια κατεληξε στο δοκαρι και στην επαναφορα βρισκοντας στα ποδια του ατυχου Αναστασοπουλου κατεληξε στο βαθος της εστιας γραφοντας το 0-2! Γεγονος που προκαλεσε γκρινια στην ομαδα της Δαφνης και επιπολαιοτητα στις κινησεις της.Με τα λεπτα να κυλουν,οι παιχτες της ομαδας δεν μπορουσαν να απειλησουν την αντιπαλη εστια,με τις πολυ καλες κουρσες των Μανωλιδη και Κεχρανια να καταληγουν σε κορνερ.Ετσι,επειτα απο ενα σουτ του Χριστοφορατου και ασταθη αποκρουση του πορτιερο της Αροης,ο Πανος Κ, σαν καλος φορ περιοχης μυρισε την φαση και πριν προλαβει να μαζεψει την μπαλα ο αντιπαλος τερματοφυλακας την εστειλε στα διχτυα μειωνοντας σε 1-2.Αυτο ηταν! Η Δαφνη ειχε παρει τα πανω της και εδειχνε οτι μπορουσε να γυρισει το παιχνιδι για δευτερη συνεχομενη φορα.Ομως σε φαση καρμπον με το 2ο γκολ,παλι απο κορνερ ο ιδιος παιχτης εκμεταλλευτηκε την αδρανεια στην αμυνα της Δαφνης και με προβολη εγραψε το 1-3,το οποιο ηταν και σκορ ημιχρονου!
 Η Δαφνη σαφως προβληματισμενη για την εξελιξη του αγωνα εκανε δυο αλλαγες στο ημιχρονο θελοντας να τονισει την επιθεση της ομαδας! Βγαζοντας ετσι τους εμπυρετους Κεχρανια και Χαλκιοπουλο,περασε μεσα στο γηπεδο τους φρεσκους Ορφανο και Γκολφη! Κανοντας και αλλες εσωτερικες αλλαγες με κυριοτερη αυτη του Φωτοπουλου σε ρολο οργανωτη διπλα στον Χριστοφορατο,παραταχθηκε για το δευτερο μισο του αγωνα.Μπαινοντας παλι νωθρα οπως και στο Α' ημιχρονο,δεν κυκλοφορουσε την μπαλα και εμοιαζε δυσκολο εργο η επιτευξη τουλαχιστον δυο γκολ! Οσο κυλαγαν τα λεπτα,ανεβαινε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,κλεινοντας σιγα σιγα την Αροη στο μισο γηπεδο.Η συνεχομενη αυτη επιθεση ομως δεν απεδιδε καρπους,καθως υστερουσε στην τελικη προσπαθεια.Ενα σουτ του Φωτοπουλου περασε ξυστα απο το καθετο δοκαρι της αντιπαλης εστιας ενω αλλο ενα του Ορφανου περασε ψηλα απο το οριζοντιο δοκαρι! Ετσι η Δαφνη εριξε μεσα στο ματς τον Μαυρογενη,καθαρο επιθετικο για να απειλησει περισσοτερο,και ετσι εγινε! Ουσιαστικα,στην πρωτη του καθαρη επαφη με την μπαλα και επειτα απο κοντρα πανω σε σωματα,του στρωθηκε η μπαλα στο υψος της περιοχης και με ενα συρτο σουτ εγραψε το 2-3,δινοντας το συνθημα για ανατροπη! Ετσι στο τελευταιο τεταρτο του αγωνα η Δαφνη ηταν απολυτη κυριαρχος,με τους παιχτες της Αροης να διωχνουν οπως οπως και να μην περνανε στην κυριολεξια το κεντρο του γηπεδου! Επειτα απο ωραια μπαλια του Μανωλιδη,ο Χριστοφορατος βγηκε σε θεση τετ α τετ,χανοντας ομως την ευκαιρια να φερει το ματς στα ισια,αφου θελοντας να σιγουρεψει το γκολ εκανε λαθος πασα,χανοντας ετσι την μεγαλυτερη ευκαιρια του αγωνα! " Η βροχη που επεφτε καθ'ολη την διαρκεια του αγωνα ειχε χαλασει τα μαλλια μου,με αποτελεσμα να εχουν πεσει τελειως.Ετσι,δεν ηθελα να σκοραρω γιατι θα επρεπε να πανηγυρισω στην εξεδρα,οπου ειχε ομορφες γυναικειες παρουσιες και δεν ηθελα να με δουν με τετοια κoμη.Γι'αυτο πασαρα την μπαλα,αλλα δυστυχως δεν εγινε το γκολ! Μιλησα με τον κοουτς μετα και μου ειπε να βαζω Lak αλλη φορα στα μαλλια μου,διοτι κραταει καλυτερα.Θα ακουσω τις συμβουλες του και ελπιζω να δικαιωθω..",δηλωσε ο πρωταγωνιστης της φασης στη συνεντευξη Τυπου επειτα απο τον αγωνα.Συνεχιζοντας στον ιδιο ρυθμο η Δαφνη απειλουσε συνεχεια,ετσι το γκολ επιτελους ηρθε! Σε σουτ του Ορφανου εξω απο την περιοχη,ο αντιπαλος γκολκιπερ δεν μπορεσε να αντιδρασει,με την μπαλα να καταληγει στα διχτυα της εστιας του.Το σκορ ειχε γινει 3-3 και απεμεναν λιγα λεπτα μεχρι την ληξη! Η Δαφνη δεν το εβαλε κατω,συνεχισε να πιεζει και εχασε αλλες δυο ευκαιριες για γκολ με πρωταγωνιστες τους Γκολφη και Μανωλιδη.Ομως το νικητηριο γκολ δεν ηρθε ποτε με την διατητρια να σφυραει την ληξη του αγωνα..


ΣΚΟΡΕΡ: Πανος Κ. 30',Μαυρογενης 75',Ορφανος 84'
ΣΥΝΘΕΣΗ: Φιλιππακοπουλος,Παναγιωτοπουλος.Γ,Αναστασοπουλος,Γεωργιτσοπουλος, Φωτοπουλος,Σπηλιος,Χαλκιοπουλος (46' Γκολφης),Χριστοφορατος,Κεχρανιας (46' Ορφανος),Μανωλιδης,Πανος Κ. (70' Μαυρογενης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φωτοπουλος,Φιλιππακοπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:   -

19η Αγωνιστικη(υπολοιποι αγωνες):
Πατρα 2005 - Γαληνη   2-0
Μπεμπηδες - Αετος   0-3(α.α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου