Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Με Παπανικολαου στο "τιμονι"!

Την Τριτη 28/8 πραγματοποιηθηκε στα γραφεια της ομαδας η πρωτη συναντηση του ποδοσφαιρικου τμηματος για την νεα χρονια! Σκοπος ηταν να γνωριστουν οι ποδοσφαιριστες με τον νεο τους προπονητη αλλα και να εχουν μια πρωτη συζητηση με προπονητη και προεδρο!
 Τελικα το θεμα της θεσης του προπονητη ειχε αισιο τελος και απο σημερα (28/8) ειναι και επισημα προπονητης της Δαφνης Πατρων ο Μακης Παπανικολαου,ο οποιος ειχε καθησει και παλι στον παγκο της ομαδας πριν περιπου μια 7ετια,οταν και την ειχε οδηγησει στην ανοδο στην Β' κατηγορια! Ο Μ.Παπανικολαου ασχολειται κυριως με τις ακαδημιες εχοντας εργαστει σε Θυελλα Πατρων,Αναγεννηση Ψαθοπυργου(στην οποια εχει διατελεσει και προπονητης της ανδρικης ομαδας),ενω αυτον τον καιρο συνεργαζεται με τις ακαδημιες του Δαβουρλη!
 Σε αυτην την πρωτη συναντηση ειχαμε πολλα παλια αλλα και νεα προσωπα.Πρωτος πηρε τον λογο ο προεδρος της ομαδας,Γ.Κορφιατης, ο οποιος δηλωσε πως φετος γινεται μια νεα προσπαθεια στην οποια κυριος πρωτεργατης θα ειναι ο προπονητης,πανω στον οποιο αφηνει πληρως το ποδοσφαιρικο κομματι! Επισης εθεσε αρκετα ψηλα τον πηχη για την φετινη σεζον,θετοντας ως στοχο την ανοδο στην Β' κατηγορια..Απο την πλευρα του,ο προπονητης Μ.Παπανικολαου θελησε να κρατησει χαμηλοτερους τονους λεγοντας οτι σκοπος του ειναι η δημιουργια μιας ομαδας-οικογενειας,η οποια θα δουλευει συστηματικα και μερα με την μερα εχεις ως σκοπο να γινεται καλυτερη και να προοδευει,ευχομενος αυτη η προσπαθεια να κριθει επαρκης ωστε να μπορεσει η ομαδα να κανει πρωταθλητισμο και να διεκδικησει την ανοδο..
 Το ραντεβου ανανεωθηκε εκ νεου για τις πρωτες μερες του Σεπτεμβρη,με την προετοιμασια να οριζεται γυρω στις 10/9,χωρις ομως να εχουμε ακομα κατι επισημο,η οποια και θα λαβει μερος καθ'ολοκληρου στο γηπεδο Ατρομητου,σε αντιθεση με την περσινη χρονια που εγινε στην Πλαζ.Επομενως,στην επομενη συναντηση,θα μοιραστει το υλικο στους παιχτες και σιγα σιγα θα αρχισει αλλη μια αγωνιστικη χρονια για την Δαφνη,αυτην την φορα με λιγοτερα λογια και περισσοτερες πραξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου