Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αναζητοντας την νικη που θα φερει..Γαληνη!

 Σε πυρετο βρισκεται το πρωταθλημα της Γ Κατηγοριας,καθως τα παιχνιδια ειναι συνεχομενα ενω εχουμε δραση και με εμβολιμες αγωνιστικες,πραγμα που απο την μια ειναι σαφως πιο κουραστικο για τους παιχτες,απο την αλλη ομως δινει ενα παραπανω ενδιαφερον στις Κυριακες και Τεταρτες μας!
  Αυτην την Κυριακη λαμβανει χωρα η 14η αγωνιστικη,διχως να υπαρχει καποιο "ντερμπι".Η Δαφνη πατρων αντιμετωπιζει την Γαληνη,ψαχνοντας το πρωτο της τριποντο στην νεα χρονια που θα φερει ηρεμια στην ομαδα.Το απουσιολογιο του προπονητη Σ.Παχη ειναι γεματο,με τον ιδιο να ψαχνει διαφορες λυσεις για τον Κυριακατικο αγωνα.Στην αντιπερα οχθη η Γαληνη,δεν διανυει και την καλυτερη της περιοδο καθ'οτι εχει ενα σερι δυο αρνητικων αποτελεσματων (με το ματς ομως κοντρα στην Αροη να ειναι αμφιβολο,με αρκετες πιθανοτητες να κατοχυρωθει υπερ της Γαληνης).Σιγουρα αναμενεται ενα ενδιαφερον παιχνιδι..
 Στα υπολοιπα ματς,ο πρωτοπορος Αετος οντας σε δαιμονιωδη φορμα αντιμετωπιζει την υπολογισιμη Αροη εκτος εδρας,θελοντας να κρατησει το αηττητο για 8ο σερι αγωνα και να παραμεινει μονος στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα! Απο πισω,ακολουθει η Πατρα 2005 που αντιμετωπιζει τον Σπαρτακο θελοντας την νικη που θα την κρατησει κοντα στο κυνηγι του τιτλου.Στο τελευταιο παιχνιδι του ομιλου που διεξαγεται,ο Ηρακλης δοκιμαζεται απεναντι στην Δοξα που φαινεται να βρισκει τον καλο της εαυτο και αποτελει μια δυσκολη αντιπαλο φετος! Τελος,ο Αχιλλεας Οβρυας μαζευει αλλους 3 βαθμους παιζοντας στα χαρτια με τους Μπεμπηδες!

Προϊστορία:
2011-2012 (Α' Γυρος): Γαληνη - Δαφνη   5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου