Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παει ο παλιος ο χρονος..

 Λιγες ωρες πλεον απεμειναν να μας χωριζουν απο το 2012.Νεος χρονος ερχεται,ενας παλιος φευγει.Ολοι ελπιζουμε το 2012 να ειναι καλυτερο απο το 2011,η Δαφνη ομως εχει εναν λογο παραπανω,καθως το 2011 δεν ηταν και η καλυτερη της αγωνιστικη χρονια!
 Συνολικα μονο μια νικη ειχε η Δαφνη την χρονια που φευγει,με τις ηττες να ειναι αρκετες.Στο 2ο μισο του προηγουμενου πρωταθληματος,οπου η ομαδα μας τερματισε στην 6η θεση,ειχε 0 νικες,2 ισοπαλιες και 4 ηττες με γκολ 7-13..

Αυγουστος 2011

Ετσι το καλοκαιρι ξεκινησε μια νεα προσπαθεια,με πολλη θεληση και ορεξη απο ολους στην Δαφνη.Με νεα προσωπα και με μονο του,αυτην την φορα,ως προπονητη τον Σ.Παχη ξεκινησε η δουλεια για την νεα αγωνιστικη περιοδο.Οι προσδοκιες πολλες,καθως το ταλεντο και η ποδοσφαιρικη αξια ειναι κατι στο οποιο δεν στερειται η ομαδα.Ετσι,οι απαιτησεις μεγαλωσαν και ολοι πιστευαν οτι η Δαφνη θα εκανε την εκπληξη.Οι πολλες ωρες προετοιμασιας και προπονησης απο τα μεσα του καλοκαιριου επρεπε να φανουν ομως και μεσα στο γηπεδο..
Με τα αποτελεσματα τελικα να μην αλλαζουν κατα πολυ..

Οκτωβριος - Νοεμβριος 2011

Η βαρια ηττα με 0-7 απο τον Πατρεα στην πρεμιερα του Κυπελλου εκοψε τα φτερα ολων στην Δαφνη.Η ομαλη αυτη προσγειωση στην πραγματικοτητα ηρθε απο την αρχη,η οποια ομως πεισμωσε περισσοτερο ολους στην ομαδα.Η πιστη για ευκολη νικη στην πρεμιερα του πρωταθληματος και η ηττα με 0-2 απο την Αροη,ηρθε σαν χαστουκι.Η ανωμαλη αυτην την φορα προσγειωση "πονεσε" για τα καλα.Η διψα για νικη αλλα και ο φοβος οτι μια ακομα ηττα θα εφερνε το τελος επαιξαν ανασταλτικο παραγοντα στους επομενους αγωνες.Παιζοντας πολυ καλη μπαλα για 70 λεπτα,η Δαφνη παραδινοταν στην απειρια των παιχτων της αλλα και στην ανασφαλεια για τυχον ηττα και αδυνατουσε να νικησει,δεχομενη ολα τα γκολ κατα κυριο λογο στο τελευταιο τεταρτο.Και ετσι,αυτη η "καταρα" των γκολ στα τελευταια λεπτα συνεχιστηκε σε ολο τον 1ο γυρο! 16 απο τα 23 συνολικα γκολ που δεχτηκε η ομαδα ηρθαν το τελευταιο 15λεπτο του αγωνα και παρα τις καλες εμφανισεις,η Δαφνη εδειχνε να μην μπορει να παρει παιχνιδι μεσα στο 2011..

Δεκεμβριος 2011

Τα προβληματα πολλα,οι τσακωμοι ακομα περισσοτεροι,ενω το κλιμα στην ομαδα φανταζε εχθρικο.Σε 8 αγωνες,μια ισοπαλια και 7 ηττες ηταν ο απολογισμος του πρωτου γυρου..Παρ'ολες τις αντιξοες συνθηκες,η Δαφνη δεν ειχε πει την τελευταια της λεξη.Ετσι στο τελευταιο παιχνιδι του ετους,η ομαδα πηγε να κοντραρει την Αροη διχως αγχος,αλλα με πεισμα για νικη γοητρου και σημασιας.Με φανταστικη εμφανιση πηρε την πρωτη της νικη στο πρωταθλημα με το εμφατικο εκτος εδρας 3-0,αλλα και την 1η της νικη μεσα στο 2011,θυμιζοντας σε ολους οτι αυτη η ομαδα δεν παραδινεται ποτε και κλεινοντας το ετος με τον καλυτερο τροπο..

31/12/2011


Πλεον φτασαμε παραμονη Πρωτοχρονιας.Αν ζηταγαμε ενα δωρο απο τον Αη-Βασιλη? Χμμ.Τιποτα ακριβο! Να μεινουμε ενωμενοι οπως ξεκινησαμε και να μην ξεχναμε οτι ολοι ειμαστε μια οικογενεια και παλευουμε πρωτα για εμας και επειτα για τα "αδελφια" μας.Ολα τα υπολοιπα θα ερθουν,εχουν ηδη ξεκινησει να ερχονται..
Καλη χρονια στην ομαδα της καρδιας μας,την ΔΑΦΝΑΡΑ μας,με υγεια και πολλες πολλες νικες,οπως της αξιζουν!

Υ.Γ: Ενα μεγαλο ευχαριστω στον προεδρο μας,Γιωργο Κορφιατη,που στηριζει την ομαδα και την κραταει ζωντανη τοσα χρονια..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου